lørdag 30. oktober 2010

Lørdagsgrøt

Risengrynsgrøt
Bilde fra tine.no

Det er så koselig med grøt på lørdager synes jeg, men jeg har synes det har vært så kjedelig å lage. Mye tid på å røre for at grøten ikke skal svi seg er ikke noe for meg.
Derfor lager jeg grøten  i komfyren; genialt! Grøten lager seg selv mens man driver med andre lørdagsaktiviteter!


Lørdagsgrøt
2 dl grøtris
14 dl melk
litt vaniljesukker
salt

Varm opp komfyren til 100 grader.

Ha alle ingrediensene til grøten i en kjele, kok opp.

Skru av ovnen, sett inn kjelen (med lokk), og la stå minimum 1,5 time (den kan gjerne stå lengre). Ta ut, kok opp, og spe på med mer melk om ønskelig!

Serveres selvsagt med smør, sukker, kanel og rød saft!

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar