lørdag 16. oktober 2010

Browniesjokoladekake



Denne browniesjokoladekaken faller i smak hos de fleste. Om man ønsker den litt mer "klissete" er det bare å redusere steketiden litt. Mitt "hemmelige" triks er et beger med babyfruktmos, da blir kaka saftigere, og holder seg lengre. Denne passer også fint til fryseren (om det blir noe igjen...)

Browniesjokoladekake
4 egg
5 dl sukker
200 g smør
4 dl hvetemel
2 ts vaniljesukker
2-3 ts kanel
3 ss sterk kaffe
1 beger babyfruktmos (feks hipp eller nestle)
1/2 plate mørk kokesjokolade
7-8 ss kakao

Egg og sukker vispes til eggedosis, bland vått med tørt. Ha i hakket kokesjokolade til slutt.
Stekes ca 20 min 200 grader i smurt, liten langpanne
Pyntes med melisdryss og rips

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar